Livet i Frihet

Följ våra resor i världen, utan måsten och stress. Just nu - Transsibiriska järnvägen ✅ Asien 150930-160603

Kuala Lumpur

Publicerad 2015-10-27 03:20:17 i Allmänt,

Nu är det morgon och vi är i Kuala Lumpur. Efter 6 nätter i Ao Nang bestämde vi oss för att vi ville ta oss vidare.
Bilder Ao Nang 





















 Vi beställde flygbiljetter, åkte till Krabi flygplats och checkade in till Kuala Lumpur, Malaysia! 
Här har vi varit i 3 dagar och gillar verkligen staden. Det är uppstyrt och ordnat, fina grönområden och stora byggnader. Vi bor mitt i smeten i Bukit Bintang och har ca 5-10 min att gå till jätteshoppingcentret Times Square. Gallerian har inte mindre än 10 våningar, är indelat i öst, väst och central och innehåller en mindre nöjespark. 
Vi upptäckte att det är dumt att gå gatu-vägen från Times Square till Petrona Towers, som tog ca 40 min, när det fanns en sky-walk mellan platserna som istället tog 5-7 min.. Vi tog sky-walk när vi skulle mellan platserna framöver! 
Vi har mest gått runt och kikat på alla enorma byggnader och suckat lite över att allt är väldigt billigt, men dels är vi inte här på shoppingresa och dels är våra ryggsäckar fulla och ryms inget mer. Vi kommer absolut komma tillbaka till Kuala Lumpur en annan gång, då med tom, stor resväska och pengar avsedda att shoppas för! 
I eftermiddag tackar vi KL och drar vidare till en ö som heter Langkawi. Flyget går kl 17,40 och tar 1h, sedan är vi där! Vi har två nätter bokade på ett hostel så att vi hinner se oss omkring efter något boende. 

Ett gäng bilder från Kuala Lumpur




Petrona twin Towers 




Gudomliga donuts!



Lite fick man shoppa 😍 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela